dilluns, 25 de juliol del 2016

L'empresa social Tac Osona, conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló, desenvoluparà el projecte Reiniciant!

El passat dimecres 20 de juliol, va tenir lloc la presentació del projecte "Reiniciant" a la Sala Torner de Sant Pere de Torelló. Aquest projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona i el desenvoluparà l'empresa social Tac Osona conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló. 

Es tracta d'un programa de formació dual, és a dir una combinació de tasques productives i formació amb competències transversals i tècniques, dirigit a 5 joves d'entre 18 i 27 anys que viuen a Sant Pere de Torelló. Els participants desenvoluparan tasques de millora i manteniment del poble i realitzaran pràctiques laborals en empreses del sector de la fusta, el plàstic i el metall.

Setmanalment es realitzaran tutories i orientacions grupals adaptades a les necessitats específiques de cada jove. També es duran a terme orientacions individuals on es podrà ajudar el participant a guiar el seu futur.

L'objectiu del projecte és que les tasques que desenvolupin i els coneixements que adquireixin a través d'aquest programa els permeti poder trobar feina en el futur.