dilluns, 21 de novembre del 2016

Reunió de famílies del Centre Riudeperes

El passat dissabte 5 de novembre va tenir lloc la reunió anual de famílies i tutors del Centre Riudeperes al Centre Ocupacional de Calldetenes.

Com ja és habitual en els darrers anys, la reunió es va dividir amb dues parts. En la primera, que va anar a càrrec de l’equip tècnic, es va informar dels resultats de l’enquesta de satisfacció dels familiars i tutors, explicant les actuacions de millora que s’estan portant a terme.

En la segona part, que va anar a càrrec dels professionals d’atenció directa, es va explicar, en grups reduïts, les sortides a la comunitat, els serveis de vacances que es fan i les noves activitats flexibles. Va ser en aquesta part on professionals i familiars van compartir experiències, vivències, anècdotes, etc. de les persones que viuen al Centre Riudeperes.

La trobada va finalitzar amb un dinar informal creant un espai per a compartir opinions amb l’objectiu comú de millorar la qualitat de vida de les persones residents a Riudeperes.

Agrair l’assistència de totes les famílies i tutors i les seves aportacions molt valuoses per la millora continua del centre.