dimecres, 25 de gener del 2017

Aquest diumenge s’entrega el premi Toni Manchón

Guardó que arriba enguany a la seva V edició


Aquest diumenge 29 de gener tindrà lloc l’acte d’entrega del premi Toni Manchón, organitzat per l’Associació Sant Tomàs i la família Manchón on es donarà a conèixer el nom del projecte guanyador.

Aquest guardó va néixer fa 5 anys per iniciativa d’una família de l’entitat com a record al Toni, fill, germà i usuari de l’associació i com agraïment al tracte rebut per Sant Tomàs. El premi consisteix en un reconeixement i un ajut econòmic per fer possible el millor projecte presentat per professionals de l’entitat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’acte és obert a tothom i tindrà lloc aquest diumenge dia 29 de gener a les 18 h a la sala polivalent del Centre Ocupacional de Calldetenes.

També es comptarà amb la presència de Carles Baucells, guanyador del concurs del logotip del 50 aniversari de Sant Tomàs i a qui l’entitat farà un reconeixement.



Seguidament, es comptarà amb l’actuació de Laura Centellas cantant vigatana que oferirà als assistents part del seu repertori.