divendres, 24 de març del 2017

Dos esportistes del Club CAR-CP Voltregà, medalla d’or als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics d’Àustria

Anna Molas i Carles Baucells queden campions del món com a integrants de l’equip d’hoquei interior 


Dos esportistes vinculats a Sant Tomàs, Anna Molas i Carles Baucells, del Club CAR-CP Voltregà, obtenen la medalla d’or als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics d’Àustria 2017, com a integrants de l’equip d’hoquei interior de la selecció espanyola.


Després d’un molt bon campionat, en la final la selecció espanyola d’hoquei interior es va enfrontar amb l'equip amfitrió d'Àustria, i va acabar guanyant una medalla d’or molt lluitada. Amb el públic animant la formació local, l’equip de Molas i Baucells es va avançar en el marcador 7 a 3, els austríacs els van empatar a 7 i finalment els jugadors es van imposar per 9 a 7. L’entrenador català Gaspar Vilalta definia aquest partit com una “una final bestial, on amb el públic en contra i davant les diferents adversitats els nostres jugadors van saber imposar-se i superar-se. Un partit on no teníem res a perdre i tot a guanyar”.


Molas i Baucells han format part de la delegació catalana que ha participat als Jocs Mundials d’Hivern, formada per un total de 13 esportistes, que ja tornen demà dissabte a Catalunya. Està previst que arribin a les 17.25 hores a la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona-el Prat, amb el vol de Vueling provinent de Viena, juntament amb els esportistes valencians i aragonesos.

Els Jocs Mundials d’Hivern han estat molt espectaculars i han aplegat més de 2.700 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 107 nacionalitats diferents, que avui viuran la cerimònia de cloenda que tindrà lloc a l’estadi Liebenau de Graz a les 19 hores.

Special Olympics és el moviment que aplega esportistes amb discapacitat intel·lectual més gran del món, amb 4 milions de persones que juguen, entrenen i competeixen en més de 170 països dels 5 continents.

Des de Sant Tomàs volem donar l’enhorabona a tots els esportistes per la medalla guanyada, especialment a l’Anna Molas i en Carles Baucells, del Club CAR-CP Voltregà. Felicitats per l’èxit merescut!