dimarts, 28 de març del 2017

El Club CAR s’emporta tres medalles d’or al II Campionat de Catalunya d’atletisme de pista coberta

Vuit atletes del Club CAR han participat aquest passat cap de setmana al II Campionat de Catalunya d’Atletisme de pista coberta celebrat a Sabadell, en el que han aconseguit tres medalles d’or, cinc medalles de plata i un bronze.


El campionat, organitzat per la Federació ACELL i els Special Olympics Catalunya, va aplegar 224 atletes de 21 clubs de Catalunya i Andorra.

Durant tot el dia es van disputar diferents proves atlètiques com la cursa en diferents distàncies 3.000 m, 1.500 m, 200 m, 60 m, salt d’alçada i salt de llargada, llançament de pes, softbol (prova adaptada) i relleus.


Gabriel Fernández, regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell; Mònica Amat, en representació del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya; Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL; Joan Lluís Monteys, membre de la junta directiva de Special Olympics Catalunya i vicepresident de la Federació ACELL; Víctor Fernández i Josep Lluís Valera, membres de la junta directiva de la Federació ACELL van ser els encarregats de lliurar les medalles als nostres esportistes.


Des de Sant Tomàs volem felicitar a tots els esportistes per la medalla obtinguda.