dijous, 16 de març del 2017

S'inicien amb èxit les noves vies de col·laboració Eina-Empresa

El 2016 es van obrir dues noves vies de col·laboració per a les empreses amb el servei de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs. La realització per part dels alumnes de feines puntuals i la participació de les empreses en les accions formatives.

Al llarg del 2016 han estat diverses les empreses que han contactat amb Eina per dur a terme feines puntuals; això ha permès que els alumnes de diferents cursos formatius hagin tingut una primera presa de contacte amb tasques reals. Dins d'aquestes feines puntuals s'han realitzat tasques d'etiquetatge de producte, ensobrat i preparació de correspondència, muntatge de caixes de cartró i d'estructures metàl·liques entre altres.


Per altra banda, també s’ha iniciat la participació d'empreses en diverses accions formatives. Aquest format ofereix a les empreses la possibilitat de donar a conèixer les diferents tasques que es porten a terme dins de l'organització. Algunes de les empreses que ja han participat en aquest format col·laboratiu han estat Bonpreu i Gràfiques Manlleu.

Podeu consultar totes les empreses col·laboradores aquí.