dimarts, 16 de maig del 2017

El 28 de maig, vine a celebrar els 50 anys de Sant Tomàs!

El diumenge 28 de maig farem una gran celebració per commemorar el 50è aniversari de Sant Tomàs, amb un dinar i una festa popular.

El dinar tindrà lloc al recinte firal El Sucre, i hi són convocades totes aquelles persones que hagin tingut una vinculació amb Sant Tomàs al llarg d'aquest mig segle: socis, usuaris, treballadors, voluntaris...  i tothom serà benvingut acompanyat de la família, amics o de qui vulgui. Cal comprar prèviament els tiquets per Internet en aquest enllaç fins al 18 de maig (hi haurà menú adaptat per celíacs).

L'hora de trobada serà les 13.00 hores per fer una foto de grup per commemorar aquests 50 anys treballant per la inclusió i després dinarem tots plegats.

A la tarda celebrarem una festa popular a la plaça Major de Vic, gratuïta i oberta a tothom. Veniu a passar-ho bé amb les activitats que hem preparat a partir de les 17 hores: jocs, tallers, elaboració d'una mandala gegant, paradetes, geganters, globus captiu... I a partir de les 20 hores hi haurà un concert amb BandBoo i Guillem Roma & Gots de Tuba.

A partir de les 21.15 hores el fi de festa el posarà l'espectacle de La Fura dels Baus "Xarxa humana", en què hi participaran com a actors usuaris i professionals de Sant Tomàs. No us ho perdeu perquè serà molt espectacular!

No hi falteu i veniu a celebrar amb nosaltres el 50è aniversari! Us hi esperem!