divendres, 16 de juny del 2017

Albert Alemany i Sandra Pou, guanyadors del concurs d’Instagram del 50è aniversari de Sant Tomàs

Sant Tomàs i InstaOsona van organitzar un concurs d’Instagram amb motiu de la festa de celebració del 50è aniversari de l'entitat que va tenir lloc el 28 de maig passat a la Plaça Major de Vic.


Albert Alemany (@alemanyphoto) s’ha emportat el primer premi, un àpat per a dues persones al restaurant Can Jubany, amb una fotografia de La Xarxa Humana Dreams de La Fura dels Baus que va ser protagonitzada per usuaris i professionals de Sant Tomàs i que va marcar el fi de festa de la jornada.


Sandra Pou (@sandrapou_) ha estat la guanyadora del segon premi, una cistella de fruita i verdura ecològica de La Tavella, amb una fotografia de la mandala gegant que es va realitzar durant la festa del 50è aniversari.

El jurat encarregat d’escollir els guanyadors ha estat format per membres d’InstaOsona i per les persones ateses i professionals de l’Àrea Residencial i d’Habitatge de Sant Tomàs.

Per participar en el concurs només calia ser seguidor dels perfils @santtomas i @instaosona i etiquetar les fotografies del 50è aniversari de Sant Tomàs amb els hashtags #instaosona i #50anysSantTomàs.