dimecres, 20 de desembre del 2017

Alumnes de l’escola Sant Marc de Calldetenes i de l’escola Sant Miquel de Vic visiten el Centre Ocupacional

El Centre Ocupacional va rebre el novembre passat la visita d’alumnes de dos centre educatius de la comarca, alumnes de 5è de primària de l’escola Sant Marc de Calldetenes i alumnes de 4t de primària de l’escola Sant Miquel dels Sants de Vic, en el marc del Projecte de Sensibilització.


Aquest projecte ofereix la possibilitat als alumnes de primària i secundària de les escoles de la comarca d’Osona d’apropar-se i interactuar amb persones amb discapacitat intel·lectual a través de la tasca que es realitza al Centre Ocupacional de Sant Tomàs.


Les dues visites es van dividir en dues parts. Al matí, els alumnes van poder gaudir d’una visita guiada per un dels nostres grups de jardineria per l’exterior del Centre Ocupacional, on se’ls va mostrar els diferents espais que s’utilitzen per portar a terme les activitats de l’àrea de jardineria. Seguidament, van poder visitar l’interior de les instal·lacions guiats per una persona atesa en el Centre i una educadora; que els va donar informació general del Centre, així com, sobre les activitats i tasques que s’hi porten a terme. La segona part de la visita va tenir lloc a la tarda i es va fer una xerrada als alumnes sobre Sant Tomàs, i sobre els diferents serveis que l’entitat ofereix.


Des del Centre Ocupacional estan molt agraïts per la visita d’escoles de la comarca i ressalten la importància de donar a conèixer la tasca que fan i poder mostrar així les seves capacitats.