dijous, 21 de desembre del 2017

Nou enclavament laboral de Tac Osona a l’empresa Simon

El passat 1 de desembre es va firmar l’acord entre l’empresa Simon S.A. i la Fundació Privada Tac Osona juntament amb la Fundació Viver de Bell-lloc, amb el qual es va formalitzar un nou enclavament laboral a la nau que té la companyia a Canovelles.


A finals de l’any 2016, Simon, dedicada a la fabricació de components electrònics, i Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, van posar en marxa un grup de treball per muntar principalment endolls elèctrics.

El procés de creació de l’enclavament va tenir una primera fase a les nostres instal·lacions de Manlleu, on es van instal·lar les màquines i components del client, per tal de dur a terme un període de formació previ al trasllat dels treballadors a les instal·lacions de la companyia; ja que la feina a realitzar era seriada amb maquinària específica i de certa complexitat.


El nou enclavament, a la nau de Simon de Canovelles, ha donat feina a divuit persones amb discapacitat intel·lectual d’Osona i el Vallès Oriental que es trobaven en situació d’atur. El personal de Tac Osona cobreix el torn de matí i els treballadors de Viver de Bell-lloc el de tarda.