dijous, 8 de febrer del 2018

Laura Gallifa del Grup Viñas fa una sessió formativa als alumnes del servei d’Eina

El passat 31 de gener Laura Gallifa, responsable de recursos humans del Grup Viñas, va fer una sessió formativa als alumnes de diferents cursos del servei de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs.


Una trentena d’alumnes van poder conèixer de primera mà l’organització i la normativa de l’empresa osonenca, que té més de noranta treballadors.

Gallifa va explicar diversos exemples de com es fa la selecció de personal a la seva empresa i aquells aspectes que cal no descuidar si es vol conservar una feina. En la xerrada els alumnes van aprendre quins són els aspectes més valorats per treballar en aquesta empresa, com la motivació i la responsabilitat; i quins són aquells aspectes que no són tolerables, com la impuntualitat o la no assistència al lloc de treball.


El Grup Viñas, que fa més de 9 anys que col·labora amb el servei de formació i inserció laboral Eina, té actualment cinc persones amb contracte indefinit vinculades al servei d’Eina; concretament en les àrees de magatzem, neteja i producció.

Des del servei d’Eina estan molt contents que empreses com el Gup Viñas facin sessions formatives als alumnes, ja que aquestes ajuden a apropar als alumnes al món laboral real.