dimarts, 6 de febrer del 2018

Sant Tomàs participarà en un concert únic amb motiu dels 40 anys d’El 9 nou

El pròxim 10 de març a les 20.30 h al Teatre l’Atlàntida de Vic tindrà lloc el concert solidari "Cantem amb Sant Tomàs" organitzat amb motiu del 40è aniversari d’El 9 Nou en el qual participaran persones vinculades amb Sant Tomàs.

El concert estarà protagonitzat per més de quaranta persones de l’entitat que tocaran, ballaran o cantaran amb les millors propostes musicals de l’escena osonenca actual; comptant amb La Iaia, Guillem Ramisa, Bonobos, Pelat i Pelut, Pep Poblet, Roger Usart, Matthew MacDaid, Santi Serratosa, Resiliència i Duble Buble.

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la compra d’una màquina temperadora per treballar la xocolata en el nou obrador de Sant Tomàs; el qual estarà situat al Centre Ocupacional de Calldetenes i on s’elaborarà xocolata i altres productes de pastisseria com les Magdalenes de Sant Tomàs.

Pep Poblet i Alba Jané assajant a les instal·lacions d'El 9 Nou
Foto: Sagi Serra - El 9 nou

La proposta de fer un concert conjunt va tenir una molt bona rebuda des de l’entitat; i tal com afirma Ricard Aceves, director general, “s’espera que sigui un concert memorable”. El director artístic del concert, Jordi Sunyer d’El 9 nou, apunta que “L’experiment és molt agosarat, però el resultat crec que serà excepcional” i destaca la bona predisposició dels músics professionals i dels músics de Sant Tomàs a l’hora d’apuntar-se a un projecte arriscat, innovador i sense precedents.

- Comprar entrada pel concert -