dimarts, 15 de maig del 2018

El Centre Ocupacional de Sant Tomàs du a terme per segon any el Projecte d’escriptura

El Centre Ocupacional de Sant Tomàs ha iniciat aquest mes de maig, i per segon any consecutiu, el Projecte d’escriptura, que vol ser un espai de trobada i interacció entre persones que comparteixen la inquietud d’escriure.



Enguany vuit persones ateses i una educadora del Centre Ocupacional de Manlleu participen en el projecte; el qual dona resposta a la inquietud manifestada pels mateixos usuaris de l’entitat de compartir amb la comunitat l’afició a l’escriptura.


Actualment, el grup es troba els dijous a la tarda per realitzar el taller d’escriptura; i els divendres al matí per llegir o investigar sobre escriptors, poetes, il·lustradors... El punt de trobada és el Centre Ocupacional de Manlleu i un cop al mes a la biblioteca municipal BBVA de Manlleu.


Per altra banda, també es busca participar en propostes culturals i literàries en espais compartits amb la comunitat; i ja s’han realitzat diverses sortides, com la visita a l’exposició de la Pilarin Bayés a la Galeria d’Art El Carme de Vic o la participació en la campanya “lectura al carrer” organitzada per Vic Comerç el passat 20 d’abril.


El grup busca amb el projecte apropar-se a la cultura, la lectura, l’escriptura i als personatges literaris osonencs; i participar en rutes literàries, exposicions i actes culturals que puguin enriquir els seus coneixements.