dijous, 20 de novembre del 2014

TAM TAM Gospel a l'acte d'entrega dels premis Toni Manchón en motiu del dia internacional de la discapacitat




L’Associació Sant Tomàs i la família de Toni Manchón amb la col·laboració de la banda del grup coral Tam Tam Gospel, pel proper 30 de novembre, han organitzat un acte per a usuaris, famílies i treballadors emmarcat en el dia Internacional de les persones amb discapacitat, celebrat el dia 3 de desembre arreu del món.

L’acte serà l’esdeveniment culminant d’un mes de feina, on els treballadors han pogut desenvolupar i presentar un projecte amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Un jurat format per membres de l’entitat, de la família i també persones vinculades amb el sector, han valorat els treballs seleccionant-ne un guanyador, que coneixerem aquest diumenge. En l’acte els guanyadors de l’edició anterior ens explicaran el projecte que han pogut desenvolupar gràcies a haver rebut els 1.500€ de premi.

Aquest premi, enguany ja la tercera edició, va néixer per la iniciativa d’una família de l’entitat, que va perdre el seu fill ara farà 3 anys, en agraïment al tracte rebut a Sant Tomàs i, essent conscients de l’enorme importància que es  tracti amb estima i afecte als usuaris.

Per tancar la festa, hi haurà una actuació del grup de teatre del Centre Ocupacional i també l’actuació de Tam Tam Gospel, un grup coral de gospel format per 40 cantants que amb les seves veus potents posaran ritme a cançons de música negre. 

Us esperem el proper diumenge 30 de novembre a les 18h a la sala polivalent del Centre Ocupacional! 

Preguem confirmeu l'assistència a: comunicacio@santtomas.cat