dilluns, 5 de desembre del 2016

Gran èxit del concert benèfic d’Adrià Puntí que enceta la celebració dels 50 anys de Sant Tomàs

L’Atlàntida es va omplir del tot dissabte al vespre per presenciar el concert benèfic de l’Adrià Puntí que es va fer coincidint amb el Dia Internacional de la Discapacitat que se celebra el 3 de desembre. L’espectacle va donar el tret de sortida a la celebració dels 50 anys de Sant Tomàs.

El músic de Salt va interpretar les cançons del disc “La clau de girar el taller” acompanyat dels músics de la Rauten Blues Band, i durant quasi tres hores van oferir un concert memorable.


Va ser molt emocionant veure l’Atlàntida tan plena. Gràcies a la gran resposta de la societat osonenca es va aconseguir una aportació neta d’uns 4.500 euros que aniran a finançar el nou edifici del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç Tris Tras de Vic, que ja està en la fase final de construcció i que s’inaugurarà l’any que ve.

Abans del concert, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, va adreçar unes paraules al públic per agrair-los l’assistència i també va voler donar les gràcies per la col·laboració a l’Adrià Puntí i a l’Atlàntida. En acabar el seu discurs, en què va donar per inaugurats els actes de celebració del 50 aniversari de Sant Tomàs, va presentar un vídeo on dues famílies d’usuaris del Tris Tras aporten el seu testimoni, que permet conèixer millor el projecte al qual es destinaran els diners recaptats al concert. El podeu veure en aquest enllaç: https://youtu.be/D8w2iTe99so



Moltes gràcies a tothom per la bona acollida del concert i esperem que gaudiu de tots els actes dels 50 anys!